BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, December 1, 2010

TERIMA KASIH SCAOL!!!!

Untuk pengetahuan semua... ni post yang ke-100!!!! yay!! aku pun macam tak percaya dah 100 kali aku menaip kat cni... Lantak la berguna ke.. tak berguna ke... Ada aku peduli?? Yang korang semua sesat kat sini sape suruh?? Hahahaha...


Post kali ini aku dedikasikan khas untuk Scaol... Kenapa??? Sebub dia salah satu punca aku dapat tawaran sambung study pegi UUM... Ya,aku dapat untuk intake disember ni... Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan... Pensyarah aku suruh aku pegi daftar dulu... Tukar kos kat sana je... Aku ikutkan... Kenapa scaol???

1. Dia baik
2. Dia membebel kat aku bila aku lambat hantar borang nak masuk u
3. Guna kereta mak dia bila nak bayo yuran proses kat bank islam
4. Walaupun mulut dia jahat(bg org yg tak kenal dia) tapi hati dia soft gila macam tisu..
(aku boleh buat dia nangis dalam masa 5 minit.. 10 minit paling lama.. siyes..aku dah buat eksperimen.. hahaha)
5. And the best part of it.. aku tau dia baca post aku ni... kalau aku tuju kat fairuz tak janji dia akan baca.. Peyosh sibuk keja kat caltex.. hehehe...

Tanx scaol... (Kau kira spesel r sebub aku jarang buat post pasal owang.. hahaha) Ke,kau nak aku panggil kau S??? Hahaha... Ni kira promote kau r... Ok,ni blog beliau.. http://allboutsaol.blogspot.com/

Ok frenz... aku nak menuai kat farmville... Tanx & care...

p/s: aku still berharap kat uitm


1 comments:

si teleng said...

hahaha.. bergenang siot aku bace.. luv n mish u syg !