BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, December 14, 2009

cinderella gemuk....

aku baru je habis tgok cite another cinderella stowie... hurm,based on my gown kowang mesti da suspek siapa yang aku nak cita ni kan??? hahaha.. yup, thats me... org2 yang sayang aku mesti kata "mana ada gemuk la arfa... cute" yeye, aku tau korang nak jaga hati aku... yang mmg da dasar nak cari gaduh ngan aku pulak kata "hai,ingatkan makan tak ingat dunia lagi..." dasar mulut takda insurans... mmg takda pun.. kalau aku potong rasanya kau yang kena masuk jail.. ish, apa yang aku merepek ni... bukan ni yang aku nak cerita... sebegitu lama masa yang aku ambik untuk luahkan semua ni... 30 nov aku gerak g sg petani... aku follow Kelab Remaja Islah untuk Smart Kem kat sana... seumur hidup first time aku follow.. banyak menda yang aku belaja kat situ.... next blog aku cite k...

1 comments:

farisha said...

semoga apa yang di belajar tu kekal k.
biar segala peenuh sesakkan ruang dada.
biar sesak, tercungap rasa bila nak diabaikan hikmahnya