BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, July 26, 2009

er.........


Howie..... ops,assalamualaikum.. its so long since aku dapat peluang duk ngadap pc aku personally.. aku da lain... aku agak... aku baru tukar kelas.. maybe for certain people tu perkara biasa tapi bagi aku yang dah stay 2 tahun dalam kelas tu n tetibe tukar.. its kindda weird n whatever it is i have to sesuaikan diri aku ngan situasi baru. to my classmate,sorry guyz.. i got to move on.. aku da takley stay kat tempat yang sama terlalu lama.. akhirnya... aku akan jadi bosan! korang memang best n nobody can replace u guyz but aku rasa macam aku tak layak nak kawan ngan korang.... i'm at the bottom of my life and aku akan terus ada kat situ sampai bila-bila kalau aku tak naik balik.. or,korang memang nak tgok aku terus stay kat situ???? people change love and i'm one of them... siapa kata aku tak terasa bila korang cakap"fa,nape kau tinggalkan kitorang???" kita semua perlu berubah.. ni tahun final kita and i believe our parents hope the best from us.. cukup la sekali. aku tak nk lagi sudah terhantuk baru tengadah... once is enough for me! and friends who support me,tanx guyz! tanpa korang maybe aku masih tergapai sendirian...

2 comments:

t.K.a said...

teruskan arfakh..!!!
gud luck in everythg u do my dear friend...
semuga yg terbaek sntiasa bersama kamu...!!

arfa said...

tanx.... kamu nie suka muncul tanpa di duga kan???