BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, July 27, 2009

berat mata memandang....

"makin berat bahu yang kamu pikul dengan dugaan Allah, makin banyak hikmah, maksudnya Allah sedang menguji kesabaran kamu, mampu ke tak kamu laluinya demi mendapatkan cintaNya, you'll eventually turn into a stronger woman. you're full with life." aleeya ariana

aku suka ayat this gurl... dia mcm tau je apa yg aku tgh lalui... perhaps,we r not alone eventhough we r alone... everything bergantung pd kte,ats kte n me,aku,saya......

3 comments:

t.K.a said...

ye.. sumenye utk kite...

sdp r name gurl 2..
aleeya ariana..
sape ek..?
hehehe

arfa said...

aleeya ariana tu writer blog lain.... ble dia da publish buku dia t aku bg ko bace.... k???

onel0ck said...

nak knal ngan gurl 2 bleh x?
hahaha