BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 15, 2011

25 ideas about me

maaf
tujuh


Assalamualaikum... 
huhu.. dah lama tak buat tag2 ni... sebab bro Z tagged nama ak terpaksala aku buat... (ceh, padahal mang tengah free.. haha)


Arahan:
"Once you have been tagged, you are supposed to write a note , with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated"


1. Chocolate addicted!
2. Bercita-cita jadi kurus time nak sanding t.. haha
3. Ada kawan baik... Nama dia "busuk". haha
4. Lebih suka edit daripada hasilkan sesuatu yang baru.
5. Pilih family lebih dari cinta.
6. Tak pernah bagitau orang yang saya suka bahawa saya suka dia~ huuuu... :'(
7. Suka tgok naruto, one piece and latest.. reborn!
8. Tergila-gila warna merah (semua tone~)
9. Mencintai seni... (especially mewarna..)
10. Kagum dengan Faisal Tehrani, Ramlee Awang Murshid dengan Nisah Haron..... (ok... Hlovate boleh join..)
11. Pantang nampak benda bersinar-sinar.. hehe..
12. Boleh habiskan masa dengan pandang pokok berjam-jam tak buat pape...
13. Bercita-cita untuk jelajah dunia... huahuahua
14. Nama penuh ayah yang bagi.... Nama tu nama panglima perang zaman dulu-dulu... garang sgt katanya.. huhu
15. Kuat berangan! Selalu kena marah ngan ustazah time sekolah rendah.. haha
16. Selalu tertido dalam kelas tapi still dengar apa yang lecturer ajar... pergh~
17. kalau nak satu benda nak jugak walau dengan apa cara sekalipun.. (dah kurang sikit perangai ni.. ta bgus untuk jantung.. haha)
18. Mudah berkawan dengan semua orang.
19. benci penipuan jalanan.
20. Sangat suka haiwan dan budak-budak tapi taknak tunjuk kat  orang...
21. Tak suka menangis depan orang.. 
22. Suka tgok cerita movie yang gembira-gembira je... cerita cdey tamo!
23. Tak suka tengok cerita seram... Tak bagus untuk rohani dan jasmani.. (kalis~ hehe)
24. Suka semua jenis bunga... (bunga lalang pun comel~)
25. Nak belajar setinggi yang boleh! lalala.. (walaupun aku tak tinggi mana pun.. hik)


p/s: yay!!! siap pun... pening pike mende ni... harap anda berpuas hati bro... aku hentam je ni..


Ok.. calon2 yang aku tag adalah:
1. bro z
3. saol
4. ayeem ayam
5. azam
6. peti suara
7. farisha
10. keyrana
11. cero
12. shadawentz
17. mr selipar tua
18. Mr K
19. WZ
20. elnur
21. dark half
22. zamil afiq
25.perut bulat




2 comments:

miss. tumbler said...

akk n bella bkn kwn bek ea?? o... ;((

cinderella besar sikit je said...

makcik, post ni da lme gile tau x!!! ngeeeee~