BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, May 28, 2009

bulat.......

hari ni aku baru sedar,da lme gak r aku tak pos blog....... byk sgt perkara yg bermain dalam minda aku sampai aku tak tau nak tulis ape...... um,aku rasa tak ya xplain pun sume org tau sume org ada masalah. bergantung kepada insan tersebut mcm mana beliau nk handle prob tu........ by the way,aku da balik medan,pangkor n skunk stuck at kb...... da la ni first time aku jadi fasi,tak dpt lak ajar dak2 freshie.... (just because aku jd ketua fasi wanita. grrrrr) but thats not da prob. kat medan ok r.. aku pun pelik nape tetibe aku jadi pemalu n tak byk ckp... um.... tapi yg oaling aku frustrated ble aku tak dpt beli buku puisi yg aku nk sgt berharga 22500 rupiah.. n a damn cute bag.. sume lah nye pasal! takpe2... aku akan patah balik g sane since aku tak g ag tasik danau toba! tu azam aku... um... bout pangkor.... um.... much better... best gle air laut dia.... tapi kalau aku dapat snorkel mesti ag best!! and now ag beberapa ari je ag then aku ble balik kl.. yay!!! tak sabar lak rasanya...

hari ni a "musuh" of mine bagi ayat baru... "sye tgok harga minyak naik turun tapi berat rfa naik tak turun2..." bile aku buat muka toye tau plak rasa bersalah! gr......... tak cukup ngan tensyern dak2 junior dia nk tmbh ag "kebahagiaan" idup aku?? tanx my "pwen".. ur so helpfull!

1 comments:

syqrah said...

sbr je la rfa....dugaan